Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

PHB2

Deze groep wordt gedraaid door Evelien Dekkers (dinsdag t/m vrijdag) en Lieke Schoenmakers (maandag). 
 

Even voorstellen: Evelien Dekkers

Mijn naam is Evelien Dekkers. Ik ben 38 jaar oud en woon samen met mijn partner en onze drie kinderen in Prinsenbeek. 
 
Naast mijn passie voor het onderwijs doe ik in mijn vrije tijd een poging om fit te blijven door hard te lopen, naar yoga te gaan en af en toe weg te dromen in een fijn boek. 
 
Sinds 2017 sta ik met heel veel plezier op de HB afdeling. Waar dat eerst een groep 3-4-5 was, ben ik inmiddels met de groep meegegroeid naar een bovenbouwgroep: PHB2 (groep 6/7).
 
"Samen staan we sterk." In onze klas mag iedereen zijn wie hij is, mag (moet!) je fouten maken en gaan we samen voor een veilige en gezellige groep. Ik vind het belangrijk dat iedereen mee mag denken in wat hij nodig heeft in zijn ontwikkeling. Door steeds in gesprek te blijven met de kinderen en hun ouders, zorgen we er samen voor dat ieders rugzakje goed gevuld wordt met vaardigheden voor nu en later. We bouwen samen aan veerkracht. Dat doen we onder andere door de dagelijkse levenslessen. Wat we daarin leren, wordt steeds met ouders gedeeld via Parro.  
 
Hoe blijft u op de hoogte?
Via Parro en via de mail houd ik u op de hoogte van alles wat leeft in de klas. 
 
Hoe ben ik te bereiken? 
Dat kan via de mail: leerkracht.phb2@montessoriplus.nl
De leerkracht die op de betreffende dag werkt, zal deze mail lezen en beantwoorden. 

 

Even voorstellen: Lieke Schoenmakers

Ik ben Lieke Schoenmakers, 32 jaar en sinds vorig schooljaar werkzaam op de Montessori+. Voordat ik het onderwijs in ben gegaan was ik ruim 10 jaar werkzaam als communicatiemedewerker, maar merkte na verloop van tijd dat het basisonderwijs veel beter bij mij past waarna ik de deeltijd Pabo opleiding ben gaan volgen. Eerder was ik werkzaam in een bovenbouwgroep in Tilburg. Nu mag ik voor het tweede jaar met veel plezier deel uitmaken van het team in Prinsenbeek, waarbij ik op dinsdag werkzaam ben in HB2 naast Evelien en op woensdag en donderdag als duo-collega van Eefje in BB2.

In de klas vind ik het heel belangrijk dat er rust heerst en de sfeer er fijn is zodat we prettig kunnen werken. Mijn streven is dat ieder kind dagelijks met veel plezier naar school komt en daar helemaal zichzelf kan zijn. We zijn allemaal verschillend en samen vullen we elkaar aan. 

Hoe blijft u op de hoogte?
Wekelijks zullen er nieuwe berichten op Parro verschijnen zodat u op de hoogte bent van wat er speelt in de klas. Ook worden hier oproepjes geplaatst wanneer er hulp nodig is of als er activiteiten gepland zijn.

Hoe neemt u contact met mij op?
U mag mij altijd mailen wanneer er vragen of mededelingen zijn. Persoonlijk kan dit via lieke.schoenmakers@montessoriplus.nl, of bij zaken die de groep aangaan via leerkracht.phb2@montessoriplus.nl. Persoonlijk contact is in sommige gevallen fijner, u kunt altijd na schooltijd even binnenlopen. Wanneer het meer tijd nodig heeft kunnen we een afspraak inplannen. 

We gaan er een fijn schooljaar van maken!