Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

PHB1

Even voorstellen: Maartje den Ridder

Ik ben Maartje, 43 jaar. Ik ben getrouwd met Martin en samen hebben wij drie zoons. Thijn (15), Melle (13) en Merijn (11).

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, speel ik baritonsaxofoon in een saxofoon- kwartet en vind ik het heerlijk om in gezelschap te koken. 

Als gecertificeerde Montessori leerkracht sta ik nu zo'n 18 jaar voor de klas. Ik ben afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in de Bedrijfskunde. Hierna ben ik met veel plezier als zij -instromer aan de slag gegaan in het onderwijs. Inmiddels heb ik ook mijn akte Vakbekwaam Leerkracht Bewegingsonderwijs behaald en mag ik sinds drie jaar gymlessen geven. Ik heb de afgelopen twee jaar les gegeven als leerkracht van TB1 in Breda en kijk ernaar uit om les te geven in Prinsenbeek op de HB afdeling. Inmiddels ben ik in het tweede jaar van de opleiding Talent Begeleider van Novilo. 

Ik sta fulltime voor de klas in PHB1  op de HB afdeling.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zelfstandig leren werken, dat ieder kind de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en zich hierin prettig te kunnen ontwikkelen. Daarom probeer ik zo zorgvuldig mogelijk aan te sluiten bij de onderwijsbehoeften van de kinderen.

Hoe blijft u op de hoogte?
Regelmatig post ik een berichtje op Parro zodat u een kijkje kunt nemen in onze klas. Ook zal ik regelmatig een mail sturen met daarin informatie over het reilen en zeilen van de klas.

Hoe neemt u contact met mij op?
Via e-mail ben ik snel en makkelijk te bereiken. Mijn adres is: maartje.den.ridder@montessoriplus.nl 

Op schooldagen lees ik dagelijks mijn e-mail. Voor schooltijd is het altijd erg hectisch en ben ik vaak niet in de gelegenheid om u te woord te staan, maar mijn deur staat na schooltijd altijd voor u open als u iets wil meedelen of als u ergens zorgen over heeft. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Ziekmeldingen kunt u doorgeven bij de administratie: 076-5227779 of via de website.