Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

PTB1

Deze groep wordt gedraaid door Anne-Sophie Creutzburg (maandag, woensdag, donderdag, vrijdag) en Maud van Loon (dinsdag). 
 

Even voorstellen: Anne-Sophie


Ik ben Anne-Sophie Creutzburg, 29 jaar.  Ik ben op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag leerkracht in Tussenbouwgroep 1 in Prinsenbeek. Op dinsdag is Jessica Vergeer leerkracht in deze groep. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich prettig en veilig voelen in de groep en op school. Ik zie dit als de basis voor een goede ontwikkeling. Ook vind ik het belangrijk om kinderen zelfstandig te leren werken en ook op sociaal-emotioneel gebied zelfredzaam te leren worden. Ik geef hen veel vrijheid zodat de zelfstandigheid ontwikkeld kan worden, maar maak hierbij wel duidelijke regels en afspraken met de kinderen. Ik vind het fijn om ook gezamenlijk als groep gezellige activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld energizers of spellen uit het boek van Powerplay. 

Hoe blijft u op de hoogte?
Ik zal u regelmatig via de mail op de hoogte houden over mededelingen en actuele zaken. Daarnaast plaats ik regelmatig berichtjes en foto's op de app 'Parro'. Dit is een besloten communicatieplatform speciaal voor het onderwijs.  

Hoe neemt u contact met mij op?
Heeft u een korte vraag of mededeling voor mij, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Mijn mailadres is anne-sophie.creutzburg@montessoriplus.nl 

Maakt u zich ergens zorgen over of heeft u een vraag over het functioneren van uw kind in de klas, dan vind ik het heel fijn als u mij even persoonlijk aanspreekt. U kunt dan het beste direct na schooltijd even naar de klas komen, want in de ochtend wil ik de kinderen altijd persoonlijk begroeten en is er weinig tijd om goed te praten. Als er meer tijd nodig is kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.

Ik hoop dat u er samen met mij een leuk en leerzaam schooljaar van wilt maken voor uw kind!