Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

PTB1

Deze groep wordt gedraaid door Anne-Sophie Creutzburg (maandag, woensdag, donderdag, vrijdag) en Lieke Schoenmakers (dinsdag). Omdat Lieke ingezet zal worden als vervanger van Noortje tijdens haar zwangerschap, werkt Anne-Sophie de gehele week in de groep. 
 

Even voorstellen: Anne-Sophie


Ik ben Anne-Sophie Creutzburg, 28 jaar.  Ik ben op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag leerkracht in Tussenbouwgroep 1 in Prinsenbeek. Op dinsdag is Lieke Schoenmakers leerkracht in deze groep. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich prettig en veilig voelen in de groep en op school. Ik zie dit als de basis voor een goede ontwikkeling. Ook vind ik het belangrijk om kinderen zelfstandig te leren werken en ook op sociaal-emotioneel gebied zelfredzaam te leren worden. Ik geef hen veel vrijheid zodat de zelfstandigheid ontwikkeld kan worden, maar maak hierbij wel duidelijke regels en afspraken met de kinderen. Ik vind het fijn om ook gezamenlijk als groep gezellige activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld energizers of spellen uit het boek van Powerplay. 

In mijn vrije tijd ben ik gek op koken, volleyballen en creatief bezig zijn. 

Hoe blijft u op de hoogte?

Ik zal u regelmatig via de mail op de hoogte houden over mededelingen en actuele zaken. Daarnaast plaats ik regelmatig berichtjes en foto's op de app 'Parro'. Dit is een besloten communicatieplatform speciaal voor het onderwijs.  

Hoe neemt u contact met mij op?

Heeft u een korte vraag of mededeling voor mij, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Mijn mailadres is anne-sophie.creutzburg@montessoriplus.nl 

Maakt u zich ergens zorgen over of heeft u een vraag over het functioneren van uw kind in de klas, dan vind ik het heel fijn als u mij even persoonlijk aanspreekt. U kunt dan het beste direct na schooltijd even naar de klas komen, want in de ochtend wil ik de kinderen altijd persoonlijk begroeten en is er weinig tijd om goed te praten. Als er meer tijd nodig is kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.

Ik hoop dat u er samen met mij een leuk en leerzaam schooljaar van wilt maken voor uw kind!

 

Even voorstellen: Lieke

Ik ben Lieke Schoenmakers, 32 jaar en sinds dit schooljaar werkzaam op de Montessori+. Voordat ik het onderwijs in ben gegaan was ik ruim 10 jaar werkzaam als communicatiemedewerker, maar merkte na verloop van tijd dat het basisonderwijs veel beter bij mij past waarna ik de deeltijd Pabo opleiding ben gaan volgen. Vorig jaar was ik werkzaam in een bovenbouwgroep in Tilburg. Nu mag ik met veel plezier deel uitmaken van het team in Prinsenbeek, waarbij ik op dinsdag werkzaam ben in HB2 naast Evelien (ter vervanging van Noortje tijdens haar zwangerschapsverlof) en op woensdag en donderdag als duo-collega van Eefje in BB2.

In de klas vind ik het heel belangrijk dat er rust heerst en de sfeer er fijn is zodat we prettig kunnen werken. Mijn streven is dat ieder kind dagelijks met veel plezier naar school komt en daar helemaal zichzelf kan zijn. We zijn allemaal verschillend en samen vullen we elkaar aan. 

Hoe blijft u op de hoogte?

Wekelijks zullen er nieuwe berichten op Parro verschijnen zodat u op de hoogte bent van wat er speelt in de klas. Ook worden hier oproepjes geplaatst wanneer er hulp nodig is of als er activiteiten gepland zijn.

Hoe neemt u contact met mij op?

U mag mij altijd mailen wanneer er vragen of mededelingen zijn. Persoonlijk kan dit via lieke.schoenmakers@montessoriplus.nl, of bij zaken die de groep aangaan via leerkracht.phb2@montessoriplus.nl. Persoonlijk contact is in sommige gevallen fijner, u kunt altijd na schooltijd even binnenlopen. Wanneer het meer tijd nodig heeft kunnen we een afspraak inplannen. 

We gaan er een fijn schooljaar van maken!