Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

PTB1

Deze groep wordt gedraaid door Anne-Sophie Creutzburg (maandag, woensdag, donderdag, vrijdag) en Maud van Loon (dinsdag). 
 

Even voorstellen: Anne-Sophie


Ik ben Anne-Sophie Creutzburg, 28 jaar.  Ik ben op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag leerkracht in Tussenbouwgroep 1 in Prinsenbeek. Op dinsdag is Lieke Schoenmakers leerkracht in deze groep. 

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich prettig en veilig voelen in de groep en op school. Ik zie dit als de basis voor een goede ontwikkeling. Ook vind ik het belangrijk om kinderen zelfstandig te leren werken en ook op sociaal-emotioneel gebied zelfredzaam te leren worden. Ik geef hen veel vrijheid zodat de zelfstandigheid ontwikkeld kan worden, maar maak hierbij wel duidelijke regels en afspraken met de kinderen. Ik vind het fijn om ook gezamenlijk als groep gezellige activiteiten te doen zoals bijvoorbeeld energizers of spellen uit het boek van Powerplay. 

In mijn vrije tijd ben ik gek op koken, volleyballen en creatief bezig zijn. 

Hoe blijft u op de hoogte?

Ik zal u regelmatig via de mail op de hoogte houden over mededelingen en actuele zaken. Daarnaast plaats ik regelmatig berichtjes en foto's op de app 'Parro'. Dit is een besloten communicatieplatform speciaal voor het onderwijs.  

Hoe neemt u contact met mij op?

Heeft u een korte vraag of mededeling voor mij, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Mijn mailadres is anne-sophie.creutzburg@montessoriplus.nl 

Maakt u zich ergens zorgen over of heeft u een vraag over het functioneren van uw kind in de klas, dan vind ik het heel fijn als u mij even persoonlijk aanspreekt. U kunt dan het beste direct na schooltijd even naar de klas komen, want in de ochtend wil ik de kinderen altijd persoonlijk begroeten en is er weinig tijd om goed te praten. Als er meer tijd nodig is kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.

Ik hoop dat u er samen met mij een leuk en leerzaam schooljaar van wilt maken voor uw kind!

 

Even voorstellen: Maud van Loon

Mijn naam is Maud van Loon. 26 jaar. Naast dat ik nu gestart ben op Montessoriplus, werk ik ook als ambulant
begeleidster bij Autisme en ADHD centrum 't Zonneke in Dongen. Hier begeleid ik kinderen met autisme en ADHD (AACtZ).

In 2016 heb ik de PABO afgerond. Daarna ben ik fulltime aan het werk gegaan bij AACtZ. In mijn begeleiding
zorg ik ervoor dat ik naast of achter het kind sta. Het welzijn van een kind vind ik dan ook het belangrijkste. Wanneer een kind zich prettig voelt, is hij/zij ook in staat om te leren. Van daaruit begeleid ik kinderen en stimuleer ik hun ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Dit is ook wat ik graag in mijn onderwijs terug laat komen. Zo zal ik de rest van het schooljaar achter en naast uw kind staan en hem/haar stimuleren in zijn/haar ontwikkeling op
sociaal-emotioneel gebied, maar natuurlijk ook binnen de vakgebieden. Ook zal ik natuurlijk oog hebben voor het welzijn van uw kind. 

Zelf woon ik in Dongen samen met mijn vriend Geert. Ik spreek graag met vrienden af om bijvoorbeeld gezellig samen gezelschapsspellen te spelen, of gewoon samen te borrelen. Daarnaast speel ik ook handbal bij handbalvereniging HV Dongen en loop ik graag hard in de natuur. Wanneer ik even rustig zit, lees ik graag een boek, of ben ik creatief bezig.

Ik hoop samen met uw kind er nog een fijn en leuk schooljaar van te maken!