Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

PBB2

Deze groep wordt gedraaid door Eefje Postma (maandag, dinsdag, vrijdag) en Lieke Schoenmakers (woensdag, donderdag).
 

Even voorstellen: Eefje Postma

Ik ben Eefje Postma, 37 jaar. Ik sta inmiddels 15 jaar voor de klas en ben sinds 4 jaar leerkracht bij Montessori+. Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag. Op woensdag en donderdag studeer ik sinds dit schooljaar voor mijn Master Pedagogiek. Op woensdag en donderdag staat Lieke voor de groep.

Ik heb de Montessori-opleiding afgerond en heb een aantal jaren geleden ook de opleiding tot Happy Coach gedaan. Ik vind het belangrijk dat kinderen in de klas gelukkig zijn. Kinderen hebben een plek nodig waar zij zichzelf mogen en kunnen zijn, waar zij geaccepteerd en gerespecteerd worden. In een gelukkige klas zijn kinderen blij voor elkaar, leven ze met elkaar mee en helpen ze elkaar om verder te komen. In een gelukkige klas wordt samen geleerd. Ieder kind zal iets tegenkomen dat hij of zij moeilijk vindt of waar het fouten in maakt, en dat mag. Dat is juist goed! Zo leren we iedere dag weer nieuwe dingen.

Hoe blijft u op de hoogte?
Een paar keer per week zal ik op Parro posten, zodat we kunnen laten zien wat we in de klas doen. Ook oproepen voor hulp en activiteiten die gepland staan, kunt u hier vinden. Aan het eind van de week krijgt u een klassenmail van mij, waarin ook vragen of (belangrijke) mededelingen zullen staan.

Hoe neemt u contact met mij op?
Heeft u een korte vraag of mededeling voor mij persoonlijk, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Als het om uw kind of de groep gaat, is het het makkelijkste om dit via leerkracht.pbb2@montessoriplus.nl te doen.

Mijn eigen mailadres is eefje.postma@montessoriplus.nl 

Ik lees dagelijks na schooltijd mijn e-mail, maar in principe niet 's avonds en in het weekend.

Belangrijk: e-mail is niet altijd de beste keuze voor communicatie. Maakt u zich ergens zorgen over of heeft u een vraag over het functioneren van uw kind in de klas, dan stel ik het op prijs als u niet e-mailt maar mij even persoonlijk aanspreekt. U kunt dan het beste direct na schooltijd even naar de klas komen, want in de ochtend wil ik graag de kinderen kunnen begroeten en hen de gelegenheid geven om iets te vertellen. Als er meer tijd nodig is kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.
 
Ik hoop dat u er samen met mij een leuk en leerzaam schooljaar voor uw kind van wilt maken!