Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

POB2

Deze groep wordt gedraaid door Margot Teurlings (maandag, dinsdag) en Yvonne van Gameren (donderdag, vrijdag).
 

Even voorstellen: Margot Teurlings

Ik ben Margot Teurlings, ben 57 jaar en getrouwd met Adrie. Samen hebben we 3 dochters. Al ruim 25 jaar werk ik in het onderwijs en geniet hier nog iedere dag van. Samen met Yvonne werk ik in P-OB2 op maandag, dinsdag en donderdag. We willen er een leuk en leerzaam jaar van maken samen met de kinderen en de ouders.

Ik vind het belangrijk om met de kinderen een goede band op te bouwen, zodat ze zich veilig en gewaardeerd voelen. Als ze zich prettig voelen kunnen ze zich ook beter ontwikkelen. Daarnaast probeer ik een kind uit te dagen in zijn persoonlijke- en cognitieve ontwikkeling.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin en ga vaak wandelen. Verder houd ik van lezen, thee drinken, knutselen en rommelen in de tuin.


Heeft u een korte vraag of mededeling voor mij, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Mijn adres is: margot.teurlings@montessoriplus.nl,  ik lees bijna dagelijks mijn e-mail, maar het kan voorkomen dat ik mijn mail niet beantwoord op dagen dat ik niet werk.

Belangrijk: e-mail is niet altijd de beste keuze. Maakt u zich ergens zorgen over of heeft u een vraag over het functioneren van uw kind in de klas, dan stel ik het op prijs als u niet e-mailt, maar mij of Yvonne even persoonlijk aanspreekt. U kunt dan het beste direct na schooltijd even naar de klas komen, want in de ochtend is er weinig tijd om te praten en kan ik u niet de aandacht geven die ik graag zou willen. Als er meer tijd nodig is kunt u natuurlijk ook een afspraak maken. Verder zullen wij u per mail of  middels de app Parro op de hoogte houden van lopende zaken.

 

Even voorstellen: Yvonne van Gameren

Ik ben Yvonne en ben 34 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Overijssel, waar ik 6 jaar werkzaam ben geweest binnen het primair basisonderwijs. In 2012 hebben mijn man en ik beiden onze banen opgezegd, waarna wij een geweldige wereldreis hebben gemaakt. Eenmaal terug in Nederland zijn wij verhuisd naar Breda, waar wij nu alweer ruim zes jaar met heel veel plezier wonen! Begin 2018 is onze prachtige dochter geboren.

Dit is nu mijn zesde jaar hier op school. Ik ben hier gestart in de bovenbouw en sta nu alweer voor het derde jaar bij de kleuters. Het werken met jonge kinderen spreekt mij erg aan. Ik vind het een uitdaging om kinderen een zo stevig mogelijke basis mee te geven voor de rest van hun schoolcarrière. 

Afgelopen jaar heb ik de Montessori opleiding gevolgd en met succes afgerond. Dit jaar verheug ik me erop alle opgedane kennis in de praktijk uit te mogen voeren. 

Net als vorig schooljaar draai ik ook dit jaar weer met Margot POB2. Daar heb ik heel veel zin in! We gaan er een leuk en leerzaam jaar van maken samen met de kinderen en de ouders!