Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BHB4

Deze groep wordt gedraaid door Laurie van Son (maandag, donderdag) en Geert van Tilburg (dinsdag, woensdag, vrijdag).
 

Even voorstellen: Geert van Tilburg

Ik ben Geert van Tilburg en werk met veel plezier voor het 10e jaar op de HB-afdeling van Montessori+.

Ik ben 45 jaar, getrouwd en heb twee kinderen (een zoon van 16 die in het vierde jaar zit van het Voortgezet Onderwijs en een dochter van 13 jaar die dit jaar start in de tweede).

Ik houd van lezen, ben een filmfanaat, ga geregeld naar het museum, speel graag strategische bordspellen, blijf in vorm met hardlopen en maak muziek met mijn band de Lekke Band.

Mijn werkervaring strekt zich uit van Speciaal Basisonderwijs (SBO), Praktijk Onderwijs, Regulier Basisonderwijs groep 5 t/m 8 tot Hoogbegaafdheidsonderwijs.

Ik koppel mijn werkervaring en specialistische scholing aan een flinke dosis ervaringsdeskundigheid en situaties uit mijn eigen gezin.

Ik werk 3 dagen in de week met de leerlingen van HB4 en vind het een leuk dat het dit schooljaar een 8 en 9 combinatie is. Ik ben bezig met de opleiding 'levenshoudingsgerichtonderwijs' en ben bezig om dit op de afdeling te implementeren. Daarnaast ben ik met veel plezier één van de begeleiders van de schoolband. Ik werk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Simone de Meij vult de andere dagen in. 

Hoe blijft u op de hoogte?

Mochten er belangrijke klassenmededelingen zijn dan verstuur ik die per mail, maar alleen wanneer strikt noodzakelijk. Overige schoolmededelingen krijgt u wekelijks via de mail. Daar staan ook afspraken in die gelden voor de HB-afdeling.

Daarnaast worden er geregeld foto's van activiteiten geplaatst op Parro voor kinderen en ouders. Ongewenste foto's worden niet geplaatst en anders snel van internet verwijderd.

Hoe neemt u contact met mij op?

Als je vragen hebt voor mij, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Mijn adres is leerkracht.hbh4@montessoriplus.nl

E-mail bekijk ik tijdens werkdagen meerdere malen per dag. Indien nodig ben ik altijd bereid om een gesprek na schooltijd te plannen.

Cadeau Tip!

Op mijn verjaardag 31 januari en aan het einde van het schooljaar krijg ik vaak bedankjes in de vorm van chocolade en alcohol. Ik wil u vragen om het geld dat daaraan besteed wordt samen te leggen voor een leuk klassencadeau in de vorm van een bordspel of iets dergelijks. Geschreven persoonlijke briefjes, mooie kaarten en schattige tekeningen stel ik wel zeer op prijs. Die bewaar ik in mijn map met aandenken en kan dan als ik van mijn pensioen ga genieten nog terugdenken aan de mooie tijd met uw kind ;-)