Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BHB3

Even voorstellen: Niels Verhoeven

Mijn naam is Niels Verhoeven en ik ben 25 jaar. In 2015 ben ik afgestudeerd als leerkracht in het basisonderwijs en alvorens te starten met deze passie ben ik eerst een jaar op reis geweest. Sinds september 2016 ben ik dan ook werkzaam in het onderwijs en heb ik veel verschillende soorten scholen gezien als invaller. Dit was een bewuste keuze om zo te kijken in welk soort onderwijs ik het best tot mijn recht kom en de wederzijdse connectie het beste aan zou slaan. 

Dit schooljaar geef ik fulltime les aan HB3 groep 6/7. Ik kijk ernaar uit om mijn energie goed tot haar recht te laten komen.

Zelf probeer ik graag de wereld te ontdekken en mezelf uit te dagen. Dit kan ik vervolgens proberen over te dragen op de kinderen. Diversiteit, mogelijkheden en positiviteit zijn mijn kernwaarden die de basis leggen voor mijn aanpak tot ontwikkeling. Mijn doel in het onderwijs is dat kinderen meer en meer de tools in handen krijgen om hun leven te leven, keuzes te maken en uitdagingen aan te gaan. Hierbij is het in mijn ogen belangrijk dat ze zichzelf, de ander en de wereld leren kennen. 

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan reizen, voetbal, tennis en het ondernemen van gezellige dingen met vrienden. Ook ga ik graag naar de film, schrijf ik gedichten en kijk ik alle sport die los en vast zit.

Hoe neemt u contact met mij op?

Heeft u een korte vraag of mededeling voor mij, dan is parro of een e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Dit schooljaar ben ik bereikbaar op het volgende e-mailadres: leerkracht.bhb3@montessoriplus.nl

Ik heb enorm veel zin om samen met u en uw kind er een heel mooi jaar van te gaan maken!