Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BBB5

Deze groep wordt gedraaid door Josine Tijssen (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag) en Ankie Terwijn (woensdag).
 

Even voorstellen: Josine Tijssen

Ik ben Josine Tijssen en werk met veel plezier, als Montessori gecertificeerde leerkracht, op Montessori+ Breda. Voordat ik hier kwam werken, heb ik eerst 12 jaar ervaring opgedaan in het Cluster 4 onderwijs.

Samen met Ankie Terwijn beman ik Bovenbouw 5. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werk ik en Ankie is er iedere woensdag. Op die manier ben ik in de gelegenheid om de Master Educational Needs te volgen.

Ik vind het belangrijk dat kinderen de ondersteuning en begeleiding krijgen die zij nodig hebben tijdens de ontwikkelingen die zij doormaken op de basisschool. Om deze ontwikkeling zo optimaal mogelijk te stimuleren, vind ik het erg belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en zichzelf kunnen zijn in de klas en graag naar school komen. 

Mijn vrije tijd vul ik met mijn gezin en vrienden. Ook lees ik graag en vind ik het erg leuk om muziek te maken in een blaasband.

Contact

Aangezien de driehoek tussen de leerlingen, ouders en leerkracht erg belangrijk is, houd ik de (communicatie) lijntjes graag kort. Daarom zal er zo nu en dan een e-mail verzonden worden met mededelingen en andere actuele zaken. Daarnaast worden er regelmatig berichtjes en foto's op de app 'Parro' geplaatst. Deze berichten zijn enkel toegankelijk voor de ouders van BB5 via de inlogcode. 

Heeft u een korte vraag of mededeling voor mij, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Mijn adres is josine.tijssen@montessoriplus.nl.  Op mijn werkdagen lees vóór en na schooltijd mijn e-mail. Mocht het nodig zijn om even persoonlijk contact te hebben, is de voorkeur om dit na schooltijd te doen. 

Ik hoop dat u er samen met mij een leuk en leerzaam schooljaar van wilt maken voor uw kind!