Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BBB3

Deze groep wordt gedraaid door Sabrina Claessens. Zij vervangt op dit moment Jolanda van Leeuwen, die nog herstellende is na een zwangerschap. 
 

Even voorstellen: Sabrina Claessens


Even voorstellen: Jolanda van Leeuwen

Ik ben Jolanda van Leeuwen en ik ben 35 jaar. Ongeveer 4 jaar geleden ben ik naar Breda verhuisd om daar samen te gaan wonen met mijn Brabantse vriend Teun. Hoewel ik mij best doe om met een zachte G te praten, blijft mijn Rotterdamse tongval nog duidelijk aanwezig. 

Dit wordt mijn 2e schooljaar op de Montessori+ Breda in bovenbouw 3. Dit schooljaar werk ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, op woensdag zal Siebe in de groep zijn. Komend schooljaar zal ik naarmate de tijd vordert steeds dikker worden. Dit komt niet alleen doordat ik van lekker eten houd, maar ook omdat ik zwanger ben van ons eerste kindje. Wij kijken erg uit naar de komst van deze kleine. 

 

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik houd van hardlopen, tennissen en yoga. In de weekenden vind ik het heerlijk om te dansen op festivals, uit eten te gaan, met vrienden af te spreken en veel te kletsen en te lachen. Tot slot houd ik van reizen en zoek ik graag landen op die nog niet zo bekend zijn. 

Nadat ik op mijn 21ste de PABO had afgerond, vond ik mijzelf nog te jong om gelijk aan de slag te gaan. Ik ben toen verder gaan studeren en heb toen een master onderwijskunde behaald. Na deze studie heb ik 10 jaar op De Kleine Prins gewerkt. Dit is een montessorischool in Rotterdam. Daar ben ik midden- en bovenbouw leerkracht geweest. Daarnaast was ik daar bouwcoördinator en na het behalen van mijn master Special Educational Needs gedragsspecialist. 

In de klas vind ik het heel belangrijk dat iedereen zichzelf kan en mag zijn. Iedereen is anders en dat maakt het leven juist zo leuk en uitdagend. Ik wil kinderen graag meegeven dat fouten maken mag, je kunt leren van elkaar en waar een wil is, is een weg. Tot slot staan positiviteit, zelfontplooiing en zelfstandig leren bij mij hoog in het vaandel.

Hoe neemt u contact met mij op?

Heeft u een korte vraag of mededeling voor mij, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Mijn adres is jolanda.van.leeuwen@montessoriplus.nl. Ik lees dagelijks vóór en na schooltijd mijn e-mail.

Maakt u zich ergens zorgen over of heeft u een vraag over het functioneren van uw kind in de klas, dan is het ook altijd mogelijk om even langs te komen. U kunt dan het beste direct na schooltijd even naar de klas komen, want in de ochtend is het erg druk en dan is er weinig tijd om te praten. Als er meer tijd nodig is kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.