Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BMB6

De groep wordt gedraaid door Britt Roelands (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag om de week en vrijdag) en Bibi van der Ende (donderdag om de week.

 

Even voorstellen: Britt Roelands

Ik ben Britt Roelands, 25 jaar oud. Vorig jaar draaide ik groep TB-M en deze kinderen groeien gezellig met mij mee tot een middenbouw. Aangevuld met andere kinderen vormen wij zo de nieuwe middenbouw, B-MB6.

Iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ben ik aanwezig. Donderdag werk ik om de week, de andere week staat  juf Bibi voor de klas. Dat is ook een bekend gezicht voor de kinderen.

Waar ik mijn energie vandaan haal is het werken met kinderen. Iedere dag is anders en dat geldt ook voor de kinderen. Samen werken wij aan onze eigen doelen. Wat ik belangrijk vind is een fijne sfeer in de klas, zodat kinderen zich veilig voelen en zich gehoord voelen. Daarom sta ik altijd open voor hun verhalen en de dingen die zij willen delen. Daarnaast vind ik duidelijke regels en afspraken belangrijk, wij wijzen elkaar hierop in de klas. Zelfstandigheid is ook een punt waar ik veel aandacht aan besteed, binnen de grenzen krijgen zij de ruimte en de vrijheid om zich zelfstandig verder te ontwikkelen. Ook hou ik wel van een grapje in de klas, lachen maakt het een stuk vrolijker!

Verder ben ik een creatief persoon, in mijn vrije tijd ben ik dan ook graag creatief bezig ter ontspanning. Ook ben ik graag samen met familie en vrienden; naar de bioscoop, een musical, winkelen of naar een feestje, samen is het een stuk leuker!

Hoe blijft u op de hoogte?
Ik zal jullie regelmatig via de mail op de hoogte houden over mededelingen en actuele zaken. Daarnaast plaats ik regelmatig berichtjes en foto's op de app 'Parro'. Dit is een besloten communicatieplatform speciaal voor het onderwijs. 

Hoe neemt u contact met mij op?
Heb je een korte vraag of mededeling voor mij, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Mijn email-adres is britt.roelands@montessoriplus.nl. Op schooldagen lees ik dagelijks mijn e-mail. Soms is het fijner om mij even persoonlijk aan te spreken. Je kunt dan het beste direct na schooltijd even naar de klas komen, want in de ochtend wil ik de kinderen altijd persoonlijk begroeten en is er weinig tijd om goed te praten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Ik hoop dat jullie er samen met mij een leuk en leerzaam schooljaar van willen maken voor de kinderen!