Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BMB5

Deze groep wordt gedraaid door Sandra Seebus (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag) en Bibi van der Ende (woensdag).
 

Even voorstellen: Sandra Seebus

Ik ben Sandra Seebus. Ik ben 41 jaar, getrouwd met Dick en mama van Jop (5 jaar) en Max (7 jaar). Beiden jongens zitten ook op de Montessori+ in de middenbouw. 

Iedere maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ben ik aanwezig. Woensdag werkt Bibi van de Ende in de klas. Dat is ook een bekend gezicht voor de kinderen.

In mijn vrije tijd vind ik tijd met mijn gezin belangrijk. Lekker naar het bos of een museumbezoek doen we regelmatig. Verder kook ik graag en bak ik creatieve taarten en cupcakes.

Ik ben al 19 jaar werkzaam in het onderwijs. Dit wordt mijn vierde schooljaar op de Montessori+. Hiervoor heb ik 10 jaar in het Cluster 4 onderwijs gewerkt. Hierbij ook diverse opleidingen gevolgd, Remedial Teaching, Pedagogiek en Intern begeleider. Drie jaar geleden heb ik de Montessori-opleiding behaald.

Toen onze oudste zoon geboren werd, zette dit mijn kijk naar kinderen op scherp. Autonomie en zelfverantwoordelijkheid werden nog belangrijker voor mij. Door te beginnen met invalwerk op de Montessori+ heb ik kennis mogen maken met de school en de collega's. Het bleek dat dit was wat ik zocht. 

Ik vind het fijn dat we op onze school onderwijs met elkaar maken, kinderen, ouders en leerkrachten. Samen kijken we naar de behoeftes van de kinderen en maken daarbij gebruik van elkaars talenten en kwaliteiten. Kinderen leren het beste wanneer ze zich veilig voelen. Ik probeer hier in de klas veel aandacht aan te besteden, open en eerlijk zijn naar elkaar hoort hier bij. Ook de motivatie van binnenuit vind ik heel belangrijk. Daarom leg ik kinderen graag uit waarom we dingen leren. 

 
Contact
Doordat mijn kinderen op de Montessori zitten, is mijn telefoonnummer bij veel ouders bekend. Dat is helemaal prima, maar voor vragen over uw kind of de klas graag contact via Parro of email. Mijn email-adres is sandra.seebus@montessoriplus.nl  Specifieke zaken voor de woensdag mag u naar Bibi mailen. 
Op schooldagen lees ik dagelijks mijn e-mail. Soms is het fijner om mij even kort te spreken. U kunt dan het beste direct na schooltijd even bellen via school of een Parro berichtje sturen, want in de ochtend wil ik de kinderen altijd persoonlijk begroeten en is er weinig tijd om goed te praten. Hopelijk mag u weer snel in de school komen, om na school persoonlijk langs te komen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

 

Bibi van der Ende