Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BMB5

Deze groep wordt gedraaid door Sandra Seebus (maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag) en Bibi van der Ende (woensdag).
 

Even voorstellen: Sandra Seebus

Ik ben Sandra Seebus. Ik ben 40 jaar, getrouwd met Dick en mama van Jop (4 jaar) en Max (6 jaar). Beiden jongens zitten ook op de Montessori+ in de onder- en middenbouw. 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan. We gaan graag naar het bos met onze jongens. Verder ben ik graag creatief bezig en lees graag.

Ik ben al 18 jaar werkzaam in het onderwijs. Dit wordt mijn derde schooljaar op de Montessori+. Hiervoor heb ik 10 jaar in het Cluster 4 onderwijs gewerkt. Hierbij ook diverse opleidingen gevolgd, Remedial Teaching, Pedagogiek en Intern begeleider. Twee jaar geleden heb ik de Montessori-opleiding behaald.

Ik vind het fijn dat we op onze school onderwijs met elkaar maken, kinderen, ouders en leerkrachten. Samen kijken we naar de behoeftes van de kinderen en maken daarbij gebruik van elkaars talenten en kwaliteiten. Kinderen leren het beste wanneer ze zich veilig voelen. Ik probeer hier in de klas veel aandacht aan te besteden, open en eerlijk zijn naar elkaar hoort hier bij. Ook de motivatie van binnenuit vind ik heel belangrijk. Daarom leg ik kinderen graag uit waarom we dingen leren. 

Heeft u een korte vraag of mededeling voor mij, dan is e-mail de makkelijkste en snelste manier om contact op te nemen. Mijn email-adres is sandra.seebus@montessoriplus.nl  Specifieke zaken voor de woensdag mag u naar Bibi mailen. Op schooldagen lees ik dagelijks mijn e-mail. Soms is het fijner om mij even persoonlijk aan te spreken. Je kunt dan het beste direct na schooltijd even naar de klas komen, want in de ochtend wil ik de kinderen altijd persoonlijk begroeten en is er weinig tijd om goed te praten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

 

 

Bibi van der Ende