Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BMB4

Deze groep wordt gedraaid door Maud van Loon en Christien Hogendorp

Even voorstellen: Maud van Loon

 
 

Even voorstellen: Christien Hogendorp

Hallo, ik ben Christien Hogendorp. Ik ben 48 jaar oud, ben getrouwd met mijn man Arjan en heb een dochter Sanneke van 21 en een zoon Bram van 18 jaar. We zijn vorig jaar verhuisd van Zutphen naar Prinsenbeek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om steden te bekijken (citytrips!), te lezen en naar het strand te gaan. 

Ik sta al sinds 1994 voor de klas, dat betekent dat ik al 26 jaar lesgeef. Ik heb de PABO in Zwolle gedaan, en ben daarna direct aan het werk gegaan in het Montessori onderwijs, ik heb dan ook ervaring in de onder-, midden- en bovenbouw. Ik heb gewerkt in Apeldoorn en Zutphen op Montessorischolen en daarnaast diploma's behaald voor middenmanagement, coaching en kindercoach en op het gebied van leren-leren, beelddenken, hoogsensitiviteit en hoogbegaafde kinderen. 

Binnen het onderwijs vind ik het belangrijk dat de leerlingen zich begrepen voelen en zichzelf zo goed mogelijk kunnen ontplooien. Het is fijn als kinderen met plezier naar school gaan en de wereld om zich heen leren ontdekken. Ik vind het fijn om de kinderen in deze ontdekkingstocht te mogen begeleiden en te sturen waar nodig in hun ontwikkeling. 

Contact 

Voor vragen, of om een afspraak te maken ben ik bereikbaar via mijn mailadres: christien.hogendorp@montessoriplus.nl. 

Groeten Christien Hogendorp