Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BOB5

Deze groep wordt gedraaid door Cynthia van den Muijsenberg 
 

Even voorstellen: Cynthia van den Muijsenberg

Mijn naam is Cynthia van den Muijsenberg, 41 jaar. Ik ben getrouwd met Michel en moeder van Sem en Lynn. Als Montessorileerkracht sta ik alweer een hele tijd voor de klas. Na heel wat jaren in de bovenbouw gewerkt te hebben werk ik nu alweer voor het vierde jaar met veel plezier in de onderbouw. Samen met Dion Delahaye sta ik voor BOB5. Op donderdag en vrijdag ben ik daar te vinden.

Wat ik mooi vind aan het Montessorionderwijs is dat ieder kind wordt uitgedaagd om te werken vanuit zijn eigen motivatie en dat het kind dit kan doen op zijn eigen tempo. Als leerkracht ondersteun en begeleid ik de kinderen hierbij of zoals Maria Montessori zei:  'Help mij het zelf te doen'.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn gezin op pad. Ook probeer ik regelmatig te sporten, lees ik graag een boek of verdiep ik me in een tv-serie.

Hoe blijft u op de hoogte?

Via de mail houd ik u op de hoogte over mededelingen en actuele zaken. Daarnaast plaats ik regelmatig berichten, oproepjes en foto's op de app 'Parro'. Dit is een besloten communicatieplatform speciaal voor het onderwijs.  

Hoe neemt u contact met mij op?.

Via e-mail ben ik snel en makkelijk te bereiken. Mijn adres is: cynthia.van.den.muijsenberg@montessoriplus.nl. Ook via Parro kunnen er korte berichtjes naar mij gestuurd worden.

Voor schooltijd is het erg druk en ben ik vaak niet in de gelegenheid om u uitgebreid te woord te staan, maar mijn deur staat na schooltijd altijd open als u iets wilt mededelen of als er ergens zorgen over zijn.Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een afspraak te maken.