Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BOB3

Deze groep wordt gedraaid door Marlies Vermeulen (maandag, donderdag, vrijdag) en Mariola de Jongh (dinsdag)
 

Even voorstellen: Marlies Vermeulen

Mijn naam is Marlies Vermeulen, 50 jaar. Ik ben getrouwd met Ernst en wij hebben 3 kinderen; Maartje (23 jaar), Janneke (22 jaar) en Gijs (18 jaar). Wij wonen al 20 jaar met veel plezier in Teteringen.
Ik lees graag, ik vind het heerlijk om te wandelen en ik vind het leuk om te koken en bakken.
In 1991 ben ik afgestudeerd aan de PABO in Breda en sindsdien heb ik op verschillende scholen in verschillende bouwen en groepen gewerkt.
Sinds 1 december 2018 werk ik met heel veel plezier in de onderbouw op de Montessori+ in Breda. Ik heb daar, samen met Mariola de Jongh, de kleuters van BOB3 onder mijn hoede.
Ik werk op maandag, donderdag en vrijdag, Mariola werkt op dinsdag.

Hoe blijft u op de hoogte?

Via de mail houd ik u op de hoogte over mededelingen en algemene zaken. Daarnaast plaats ik regelmatig berichten en foto's op de app 'Parro'. Dit is een besloten communicatieplatform speciaal voor het onderwijs.

Hoe neemt u contact met mij op?

Heeft u vragen of mededelingen dan kunt u mailen naar leerkracht.bob3@montessoriplus.nl of naar marlies.vermeulen@montessoripus.nl . Ook kunt u mij via Parro bereiken.
Wanneer u behoefte heeft aan een gesprek, dan kan dit het beste na schooltijd. U kunt altijd binnenlopen in de klas of een afspraak maken. 

 
Ik kijk uit naar een fijne tijd en een prettige samenwerking.


Even voorstellen: Mariola de Jongh-Karas

Ik ben 48 jaar en kom oorspronkelijk uit Krakau. Ik ben getrouwd met Christian. We hebben drie kinderen: Dalia (20 jaar), Florian (18 jaar) en Olivier (14 jaar). In het verleden heb ik de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg afgerond. In mijn tuin heb ik een heerlijke plek waar ik mijn creatieve uitspattingen kan realiseren.                                         Mijn werk kunt u op mijn website bekijken: www.artimar.nl

In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met mijn handen (schilderen, dingen in elkaar zetten, fotograferen en tuinieren). Ik lees graag en ben regelmatig te vinden in de cinema en op verschillende festivals, o.a. Oerol. Daarnaast wandel ik veel met mijn hond Luna en in de vakanties kampeer ik het liefst in de bergen, op een natuurkampeerterrein of op 'de Lievelinge'. Ik word gelukkig van kleine en spontane momenten, het kampvuur, de natuur en lieve mensen om mij heen.

Sinds 2008 werk ik in het speciaal onderwijs op een cluster 1-school in Breda, gespecialiseerd in het onderwijs aan slechtziende en blinde leerlingen met meervoudige beperking. Met montessorionderwijs heb ik kennis gemaakt in mijn stageperiode tijdens de pabo-opleiding. Ik heb ontzettend genoten van deze periode en sinds vorig jaar werk ik elke dinsdag met veel plezier in OB3 naast mijn duo-collega Marlies Vermeulen. Marlies is er op maandag, donderdag en vrijdag.                                                               
Op beide scholen zie ik veel overeenkomsten in de pedagogische houding die uitgaat van het unieke van elk kind en van de eigen talenten en mogelijkheden. Ik vind belangrijk dat elk kind zichzelf mag zijn en zich in eigen tempo mag ontwikkelen.                                                                                                                          

Hoe blijft u op de hoogte                                                                                            
Via de mail houd ik u op de hoogte over mededelingen en algemene zaken. Daarnaast plaats ik regelmatig berichten en foto's op de app 'Parro'. 

Hoe neemt u contact met mij op?

Heeft u vragen of mededelingen dan kunt u mailen naar leerkracht.bob3@montessoriplus.nl   of naar mariola.de.jongh@montessoripus.nl  Ook kunt u mij via Parro bereiken.                   
Wanneer u behoefte heeft aan een gesprek, dan kan dit het beste na schooltijd.                                    
U kunt altijd binnenlopen in de klas of een afspraak maken. 

Ik kijk uit naar een fijne tijd in OB3.