Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BOB3

Deze groep wordt gedraaid door Marlies Vermeulen (maandag, donderdag, vrijdag) en Rick van der Weerden (dinsdag)

 

Even voorstellen: Marlies Vermeulen

Mijn naam is Marlies Vermeulen, 50 jaar. Ik ben getrouwd met Ernst en wij hebben 3 kinderen; Maartje (23 jaar), Janneke (22 jaar) en Gijs (18 jaar). Wij wonen al 20 jaar met veel plezier in Teteringen.
Ik lees graag, ik vind het heerlijk om te wandelen en ik vind het leuk om te koken en bakken.
In 1991 ben ik afgestudeerd aan de PABO in Breda en sindsdien heb ik op verschillende scholen in verschillende bouwen en groepen gewerkt.
Sinds 1 december 2018 werk ik met heel veel plezier in de onderbouw op de Montessori+ in Breda. Ik heb daar, samen met Rick, de kleuters van BOB3 onder mijn hoede.
Ik werk op maandag, donderdag en vrijdag, Rick werkt op dinsdag.

Hoe blijft u op de hoogte?

Via de mail houd ik u op de hoogte over mededelingen en algemene zaken. Daarnaast plaats ik regelmatig berichten en foto's op de app 'Parro'. Dit is een besloten communicatieplatform speciaal voor het onderwijs.

Hoe neemt u contact met mij op?

Heeft u vragen of mededelingen dan kunt u mailen naar leerkracht.bob3@montessoriplus.nl of naar marlies.vermeulen@montessoripus.nl . Ook kunt u mij via Parro bereiken.
Wanneer u behoefte heeft aan een gesprek, dan kan dit het beste na schooltijd. U kunt altijd binnenlopen in de klas of een afspraak maken. 

 
Ik kijk uit naar een fijne tijd en een prettige samenwerking.

 

Even voorstellen: Rick van der Weerden

Rick draait 1 dag per week de klas.