Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BOB2

Deze groep wordt gedraaid door Margriet Wolters en Ankie Terwijn.
 

Even voorstellen: Margriet Wolters

Mijn naam is Margriet Wolters, 47  jaar. Ik ben getrouwd met Willem en samen zijn we  in het rijke bezit van drie zonen. De twee jongsten zitten ook op Montessori+Breda. Daarnaast hebben we ook nog een hond en een kat. Samen wonen we met veel plezier in Breda, in de Belcrum. 

Als gezin maken we graag uitstapjes, we gaan graag naar een museum maar bezoeken ook met plezier een andere stad. Daarnaast zijn de weekenden vaak al gevuld met voetbalwedstrijden van de jongens. Als er tijd over is ben ik graag bezig met haken  of maak ik een wandeling met de hond in het bos. 

School

 Dit wordt mijn derde  jaar op Montessori+ in Breda. Vorig jaar was mijn eerste jaar bij de kleuters. En wat heb ik er van genoten! Het is heerlijk om met kleuters te werken. Hun verwondering over de wereld en het ontdekken ervan is prachtig om mee te mogen beleven. Om er samen met hen 'handen en voeten' aan te mogen geven en ze een stap verder te helpen in hun ontwikkeling is een fantastische taak. En het mooie montessoriprincipe "leer het mij zelf te doen" is zo goed in te passen. Hoe een kleuter daarmee groeit van een schuchtere eerste dagen  naar een trots "bijna groep 3-kind". Het is bijna onvoorstelbaar dat die groei in nog geen twee jaar plaatsvindt. 

Na het afronden van de montessori-opleiding heb ik het afgelopen jaar al veel in de praktijk kunnen uitvoeren van alles wat ik daar geleerd heb. Dit jaar kan ik daar op verder bouwen en nog meer uitbreiden. Dat is iets  waar ik heel blij van word. 

Ik merkte het afgelopen jaar dat twee dagen werken best kort is. 

Het is daarom ook heel fijn dat Ankie en ik om en om vier dagen gaan werken. Onze wisseldag is donderdag. Dus ik werk op donderdag, vrijdag, maandag en dinsdag en dan is Ankie er weer een week. 

Contact

Mocht je mij willen bereiken dan is het fijn als de mail naar leerkracht.bob2@montessoriplus.nl gestuurd wordt. Op die manier zijn Ankie en ik alletwee meteen op de hoogte.  

Mocht het een persoonlijke mail naar mij zijn dan kan dat via mijn eigen mailadres margriet.wolters@montessoriplus.nl . Deze mail lees ik op mijn werkdagen. 

Uiteraard ben je  ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek. Na schooltijd maak ik graag tijd voor je en/of je kind.