Montessori- en voltijds hoogbegaafden onderwijs.

BOB1

Deze groep wordt gedraaid door Marloes Hesseling (maandag, dinsdag) en Margriet (donderdag, vrijdag).
 

Even voorstellen: Marloes Hesseling


 

  

Even voorstellen: Margriet Wolters

Mijn naam is Margriet Wolters, 48  jaar. Ik ben getrouwd met Willem en samen zijn we  in het rijke bezit van drie kinderen. Sami is 18, Jelle 10 en Arthur is 6. Jelle en Arthur zitten ook op Montessori+Breda. Daarnaast hebben we ook nog de  hond Silke. Samen wonen we met veel plezier in Breda, in de Belcrum. 

Als gezin maken we graag uitstapjes, we gaan graag naar een museum maar bezoeken ook met plezier een andere stad. Daarnaast zijn de weekenden vaak al gevuld met zwemles en voetbalwedstrijden van de jongens. Als er tijd over is ben ik graag bezig met haken, kleding maken of  een wandeling met de hond in het bos. 

School

 Dit wordt mijn vierde jaar op Montessori+ in Breda. Het is heerlijk om met kleuters te werken. Hun verwondering over de wereld en het ontdekken ervan is prachtig om mee te mogen beleven. Om er samen met hen 'handen en voeten' aan te mogen geven en ze een stap verder te helpen in hun ontwikkeling is een fantastische taak. En het mooie montessoriprincipe "leer het mij zelf te doen" is zo goed in te passen. Hoe een kleuter daarmee groeit van een schuchtere eerste dagen  naar een trots "bijna groep 3-kind". Het is bijna onvoorstelbaar dat die groei in nog geen twee jaar plaatsvindt. 

Na het afronden van de montessori-opleiding heb ik de afgelopen jaren al veel in de praktijk kunnen uitvoeren van alles wat ik daar geleerd heb. Dit jaar kan ik daar op verder bouwen en nog meer uitbreiden. Dat is iets  waar ik heel blij van word. 

Daarnaast geef ik op woensdag extra taalondersteuning aan verschillende kinderen uit de midden- en bovenbouw. 

Contact

Mocht u mij willen bereiken dan is het fijn als de mail naar leerkracht.bob1@montessoriplus.nl gestuurd wordt. Op die manier zijn Marloes en ik alletwee meteen op de hoogte.  

Mocht het een persoonlijke mail naar mij zijn dan kan dat via mijn eigen mailadres margriet.wolters@montessoriplus.nl . Deze mail lees ik op mijn werkdagen. 

Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek. Na schooltijd maak ik graag tijd voor je  en/of je kind.